ClickCease

Garrett

Garrett is hét merk als het aankomt op de metaaldetector. Dit is ook het merk dat vaak op de televisie voorbijkomt. Het is het meest verkochte merk metaaldetector ter wereld en ze hebben een flitsend design en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij Zuid Holland Metaaldetectors verkopen we ook verschillende modellen van de Garrett metaaldetector. Tevens treft u beschermhoezen, adapters, hoofdtelefoons en andere accessoires voor deze detector.

Welke Garrett metaaldetector past bij u?

In ons assortiment vindt u verschillende detectoren van Garrett. Zo verkopen we de luxe Garrett Ace Apex, maar kunt u ook de goedkopere, simpelere ACE 200i bij ons kopen. Deze metaaldetectoren zijn gegarandeerd een goede investering. Ze gaan lang mee en hebben een goede frequentie. Ook zijn ze licht van gewicht, waardoor u makkelijk de hele dag metaal kunt opsporen! Naast de metaaldetector verkopen we ook een gouddetector van dit merk. Garrett is ook een goed merk om te kopen voor professionals.

Spoor nu metaal op met deze fantastische detector

Of u nu een starter bent of al gevorderd bent in het opsporen van metaal, de metaaldetector van Garrett is voor iedereen een goede keuze en is ook nog eens betaalbaar! Koop nu uw detector in onze webshop en ga morgen al op pad. Als u niet tevreden bent met uw gekochte materiaal, kunt u gebruikmaken van onze retourservice. Heeft u vragen over onze producten? Bel dan naar 06-11807694 of mail naar info@zuidhollandmetaaldetectors.nl

Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
 1. GARRETT MZ 6100 detectiepoort
  Rating:
  0%
  € 4.991,25 € 4.125,00
 2. GARRETT PD 6500i detectiepoort
  Rating:
  0%
  € 6.546,10 € 5.410,00
 3. GARRETT PD 6500i detectiepoort EZL
  Rating:
  0%
  € 6.857,07 € 5.667,00
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina